Wegens grote drukte gelieve tijdig afspraak maken.

Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn is een Mercedes garage in de buurt van Helmond. U kunt bij ons terecht voor alles wat met uw Mercedes te maken heeft.

Schadeherstel Mercedes garage Helmond

Schade aan uw auto is altijd vervelend. Wij lossen het graag voor u op. Niet alleen kunnen wij met onze expertise een inschatting maken van de schade en een rapport opstellen voor de verzekering, wij kunnen uw schade ook voor u herstellen.

Originele onderdelen en apparatuur

Voor onderhoud en reparatie kunt u ook terecht bij onze Mercedes garage nabij Helmond. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis met alle modellen en typen van Mercedes. We hebben de beschikking over alle noodzakelijke Mercedes apparatuur en gereedschappen en we gebruiken veelal originele Mercedes onderdelen en software. Hiermee doen wij zeker niet onder voor een officiële Mercedes dealer. Het grote verschil is de prijs. Ons uurtarief ligt beduidend lager waardoor u bij Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn in Asten voordeliger uit bent dan bij een officiële dealer.

Naast de veel voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht voor: aircoservice, uitlezen, software/ inlezen, inbouw van accessoires, autoruitservice en taxatie.

Vervangende auto

Als u afhankelijk bent van uw auto, bijvoorbeeld voor uw werk, dan is het heel vervelend om uw auto kwijt te zijn voor onderhoud of reparatie. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom kunt u bij ons gebruik maken van vervangend vervoer. Voor 20 euro per dag excl btw kunt u gebruik maken van een van onze leenauto’s. Wij kunnen de auto bij het maken van de afspraak meteen voor u reserveren.

Wij zijn aangesloten bij

Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn is aangesloten bij brancheorganisatie BOVAG. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaarheid en kwaliteit.

BOVAG

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×