Wegens grote drukte gelieve tijdig afspraak maken. Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingsdagen

Bij autobedrijf Arno van Mierlo & Zn bent u aan het juiste adres voor het onderhoud van uw auto of bedrijfswagen.

Sinds 2002 is autobedrijf Arno van Mierlo & Zn een betrouwbare partner voor het onderhoud aan uw auto of bedrijfswagen. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en APK. Uw auto is bij ons in goede handen en wordt door ons vakkundig team met zorg en kennis onderhouden.

Ons streven is om uw voertuig na een enkel bezoek aan ons bedrijf volledig in orde weer aan u te overhandigen. Wij onderhouden uw Mercedes-Benz volgens het officiële Mercedes-Benz DSB platform. Wij werken hoofdzakelijk met originele Mercedes-Benz onderdelen en apparatuur, ook dit draagt zeker bij aan onze service, betrouwbaarheid én kwaliteit.

Tijdens het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden kunt u gebruik maken van één van onze leenauto’s. De kosten van een vervangende auto bedraagt € 25 ex. BTW per dag inclusief 100 km vrij. U kunt deze vervangende auto reserveren bij het maken van een afspraak.

Wij zijn aangesloten bij

Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn is aangesloten bij brancheorganisatie BOVAG. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaarheid en kwaliteit.

BOVAG

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×