Wegens grote drukte gelieve tijdig afspraak maken.

Autobedrijf Arno van Mierlo

Of het nu gaat om de aanschaf of het onderhoud van uw auto, zakelijk of particulier, bij autobedrijf Arno van Mierlo & Zn bent u aan het juiste adres.

In 2002 opende Arno van Mierlo voor het eerst de deuren van zijn eigen autobedrijf. In de 15 jaar Mercedes-Benz ervaring die hij voor deze tijd had opgebouwd, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na 6 jaar groeide hij uit zijn jasje, en werd er een nieuw pand gebouwd aan de Heesakkerweg.   Nu, ruim 17 jaar later, staat autobedrijf Arno van Mierlo  in de regio Asten bekend als een betrouwbare partner op het gebied van onderhoud en aanschaf van nieuwe en gebruikte auto’s en bedrijfswagens. Sinds 2017  is de zoon Rob , in de zaak toegetreden.

Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn is gespecialiseerd in Mercedes-Benz, maar voert eventueel ook reparaties, onderhoud en APK uit aan andere automerken. Ons aanbod occasions wordt zorgvuldig door ons geselecteerd waardoor u gegarandeerd bent van een betrouwbare aankoop. Staat Uw keuze hier niet bij, dan kunnen we altijd een personenauto of bedrijfswagen in opdracht van U zoeken. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Dit wordt door onze klanten al jaren als zeer positief ervaren.

Hieronder vindt u de kracht en de gezichten achter ons bedrijf.

Ons team

Dit zijn wij

Arno van Mierlo

In-Verkoop & onderhoud & magazijn

Ingrid van Mierlo

Administratie

Rob van Mierlo

Monteur

Nick Manders

Monteur

Stephan Adriaans

Monteur

Wij zijn aangesloten bij

Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn is aangesloten bij brancheorganisatie BOVAG. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaarheid en kwaliteit.

BOVAG

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×