Wegens grote drukte gelieve tijdig afspraak maken. Tijdens de vakantieperiode gewijzigde openingsdagen

Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn is met recht een Mercedes specialist. U kunt bij ons terecht voor alles wat met uw Mercedes te maken heeft.

Op zoek naar een tweedehands Mercedes?

Bent u op zoek naar een tweedehands Mercedes? Bezoek dan onze showroom. Hier vindt u verschillende modellen en types in verschillende prijsklassen. Zoekt u iets speciaals? Laat het ons weten, wij zoeken graag met u mee. Al onze auto’s worden afgeleverd met een Bovag keurmerk. Zo weet u zeker dat de kilometerstand die wordt aangegeven, ook de daadwerkelijke kilometerstand is. Wilt u liever een nieuwe auto? Wij kunnen deze ook voor u bestellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook voor onderhoud en reparatie

En natuurlijk kunnen wij als Mercedes specialist ook uw auto onderhouden. U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, apk en voor reparaties en schadeherstel. Wij hebben veel kennis in huis van alle Mercedessen. Dus welke Mercedes u ook heeft, u bent bij Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn aan het juiste adres.

Voordelig, betrouwbaar en servicegericht

Door onze kennis en ervaring zijn wij een echte Mercedes specialist. Maar u bent bij ons wel een stuk voordeliger uit dan bij een officiële dealer. Gecombineerd met onze persoonlijke service en klantvriendelijkheid zijn wij uw partner voor uw Mercedes.

U vindt Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn aan de Heesakkerweg 17 in Asten. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.15 uur en tussen 13.15 en 18.00 uur. Op zaterdag kunt u tussen 9.00 en 14.00 uur bij ons terecht.

Wij zijn aangesloten bij

Autobedrijf Arno van Mierlo & Zn is aangesloten bij brancheorganisatie BOVAG. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbaarheid en kwaliteit.

BOVAG

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×